Aardse- en Energetische begeleiding

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig het als mens kan zijn om weer volledig vanuit het hart te leven.
In liefde ipv angst. Te leven in overgave.

Toen ik incarneerde in dit leven als Tamara (1983), kende ik mijn energetische wegen beter dan de aardse. Geen idee hoe het aardse leven eigenlijk werkte. Opgegroeid met ouders die geen idee hadden hoe mij dit te leren aangezien ze van zichzelf verwijdert waren en vast zaten in eigen trauma's en patronen. Geen onwil, maar onmacht. Mens zijn was een behoorlijke uitdaging voor mij. Ik voelde me als kind alleen en onbegrepen. Energetisch gezien ben ik nooit alleen geweest en mijn energetisch familie is nooit van mijn zijde geweest. Ik kon er alleen een hele tijd niet bij en miste de begeleiding van een bewust mens hier op aarde.

In 2015 kreeg ik de opdracht om het kanaal zijn tussen het universum en de mensheid (en andersom).
Dit onder de naam: AnurA on Earth.
Kan hier veel en lang over vertellen, maar dat is hier niet van belang.

Het begon met de her(ontmoeting) van mijn ziel en begon voor het eerst in dit leven mijn zielenmissie bewust uit te voeren. Ik kreeg de opdracht de engelen(velden) te channelen en te gaan zingen.
Inmiddels ben ik de tel kwijt hoeveel groeperingen lichtwezens uit verschillende universa door mijn heen mogen werken en waar ik mee samenwerken mag.

Onlangs kreeg ik de opdracht dat ik TIJDELIJK een aantal mensen mag begeleiden.
Hoelang ik deze begeleiding aan ga bieden op deze manier weet ik nog niet.

Voor deze aardse- en energetische begeleiding kom ik speciaal online voor jou op Zoom samen met mij aards- en energetisch team. Ik zal het gezicht zijn wat je ziet, de stem die je hoort, het kanaal, zeggen en doen wat nodig is op dat moment nodig is voor jou. Je de tools meegeven die voor jou op dat moment belangrijk zijn. 
  • ONLINE via zoom
  • 60 min INVESTERING in jezelf
  • Afspraak maken: info@anuraonearth.com

    120,- incl. 21% btw


"Wij doen niet wat de mens wil, maar wat nodig is"

AnurA on Earth